Β.Νανόπουλος: Η παραίτηση δεν ήταν ποτέ επιλογή μου! Ή κερδίζω ή χάνω!



Πληθαίνουν οι φήμες και οι αναφορές περί ανακοίνωση εκ κόμματος ΝΔ έτερου υποψηφίου για το Δήμο Κορινθίων και το γνωρίζει και ο ίδιος!

 Εκείνο που δεν γνωρίζουν όσοι τα λέγουν, θα πει σήμερα σε συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ ο Βασίλης Νανόπουλος, είναι τον ίδιον αφού ερωτηθείς από τον Moriasnews για το κατά πόσον έχουν αλλάξει οι προθέσεις του στην περίπτωση που δεν στηριχθεί από τη ΝΔ για τον Δήμο Κορινθίων προς πάσα κατεύθυνση ξεκαθάρισε «Θα είμαι υποψήφιος για το Δήμο Κορινθίων σε κάθε περίπτωση! Δεν παραιτούμαι. Αγωνίζομαι και ή κερδίζω ή χάνω. Όσοι λένε τις φήμες και τις συκοφαντίες που μου αναφέρετε δεν με γνωρίζουν καλά!»
Ο Επικεφαλής της Συμμαχίας μίλησε για την υποχρέωση που έχει έναντι του 50% των Κορινθίων που τον ψήφισαν στις προηγούμενες εκλογές, για την υποχρέωση έναντι της αντιπολίτευσης που ασκεί τα τελευταία 4 χρόνια στο Δήμαρχο ως μείζονα μειοψηφία, για την υποχρέωση εν τέλει έναντι της ελπίδας που έχουν οι Κορίνθιοι εναποθέσει στην «Συμμαχία Πολιτών» για αλλαγή στο Δήμο Κορινθίων. 
«Θεωρώ πως η παράταξη μου θα λάβει την στήριξη της πλειοψηφίας των πολιτών. Υπάρχουν στοιχεία να ξέρετε που δεν έχουν ακόμα δημοσιοποιηθεί και το αποδεικνύουν. Θα είμαι υποψήφιος σε κάθε περίπτωση!»


Στο ερώτημα περί του ρόλου των κομμάτων στις εκλογές της αυτοδιοίκησης και της επιλογής ενός έτερου υποψηφίου που θα λειτουργήσει ενδεχομένως διχαστικά ο Βασίλης Νανόπουλος «έδειξε» το κόμμα! «Ας δώσει απάντηση σε αυτό το ερώτημα το κόμμα! Εμείς χρωστάμε στους Κορίνθιους που μας έδωσαν στις προηγούμενες εκλογές το 50% και στις ελπίδες που έχουν εναποθέσει απάνω μας να είμαστε παρόντες και θα είμαστε!»
Τέλος, στα σενάρια που θέλουν στελέχη του όπως ο Χρήστος Κορδώσης και ο Σπύρος Ζαχαριάς να οδεύουν προς το περιφερειακό ψηφοδέλτιο συνέστησε υπομονή! «Περιμένετε να ακούσετε τις επίσημες δηλώσεις και των δυο προσώπων που μου αναφέρετε»
Αν μη τι άλλο… θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον το επόμενο διάστημα! Εκτός κι αν το κόμμα δεν προχωρήσει σε έτερες ανακοινώσεις και επιλέξει να στηρίξει την Συμμαχία Πολιτών στην δημοτική μάχη αποφεύγοντας έτσι και τον διχασμό αλλά και τις απώλειες στελεχών.
Πηγή:moriasnews.gr

Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΑΔΙΟ ΚΟΡΦΟΣ LIVE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΔΙΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΣΕΛΙΔΕΣ