ΛΥΤΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ: ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Φίλες και φίλοι,


Καλωσορίσατε στη νέα ιστοσελίδα του Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Κορινθίων. 
Αξιοποιώντας τις δυνατότητες που παρέχει το Διαδίκτυο για ενημέρωση, εξυπηρέτηση και επικοινωνία, ανοίξαμε μια νέα πύλη για την καλύτερη πρόσβαση του πολίτη και τη συνεχή βελτίωση της ποιοτικής λειτουργίας του Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής.




Φιλοδοξούμε ότι ο δικτυακός αυτός χώρος θα αποτελέσει γέφυρα επικοινωνίας και δημιουργικής συνεργασίας μαζί σας. Μέσα από τις ηλεκτρονικές σελίδες της πύλης, θα έχετε την ευκαιρία να αντλείτε χρήσιμες πληροφορίες για τις δράσεις του Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής, να ενημερώνεστε για θέματα που άπτονται της λειτουργίας του και να πληροφορείστε για τις δραστηριότητές του.

Στην κοινή αυτή προσπάθειά μας για ανάπτυξη δομών κοινωνικής αλληλεγγύης και φροντίδας, θέλουμε κοντά μας τους δημότες και τους φίλους του Δήμου Κορινθίων. Χρειαζόμαστε ενεργούς πολίτες με πρωτοβουλίες, κατάθεση προτάσεων, δράση και παρέμβαση για την Κόρινθο που όλοι αγαπάμε να ζούμε!

Από τις 4 Απριλίου 2016, βρίσκομαι στη θέση της Προέδρου του Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Κορινθίων. Έχοντας απόλυτη ενσυναίσθηση του ειδικού ρόλου του νομικού προσώπου για τους κατοίκους του Δήμου Κορινθίων, θα ήθελα να διαβεβαιώσω όλους σας, ότι στόχος μου είναι να συνεχίσω ένα έργο που μπορεί και πρέπει να εξελίσσεται, αλλά και να βελτιώνεται πάντοτε με γνώμονα την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Ευχαριστώντας το Δήμαρχο Κορινθίων κο Αλέξανδρο Πνευματικό, που ανέθεσε την ευθύνη ενός τόσου νευραλγικού τομέα, τόσο προσωπικά, όσο και όλο το ανθρώπινο δυναμικό του Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής, είμαστε στη διάθεση κάθε συμπολίτη μας και όσων ωφελούνται από τις υπηρεσίες μας.

Καλή Περιήγηση
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ
ΛΥΤΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΑΔΙΟ ΚΟΡΦΟΣ LIVE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΔΙΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΣΕΛΙΔΕΣ