Χαιρετισμός του Προέδρου Κόρφου Γεώργιου Γκούμα ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ



Χαιρετισμό σε μαθητές και εκπαιδευτική κοινότητα, στέλνει ο Πρόεδρος της κοινότητας Κόρφου Γεώργιος Γκούμας και αναφέρει:

"Σήμερα ξεκινάει η νέα σχολική χρονιά. Με νέα όνειρα, με νέες ελπίδες και προκλήσεις. Εύχομαι σε όλους, εκπαιδευτικούς, γονείς και κυρίως στους μαθητές, υγεία, αντοχή και εμπιστοσύνη στον εαυτό σας ώστε να ανταποκριθείτε σε όσα το δύσκολο έργο σας απαιτεί. 

Η Παιδεία είναι κινητήριος δύναμη για την πρόοδο και την ευημερία  κάθε κοινωνίας όχι μόνο  με τη μετάδοση γνώσεων αλλά  και με τη μεταλαμπάδευση των αξιών του πολιτισμού και του ανθρωπισμού

Στα «πρωτάκια μας» απευθύνω ένα γλυκό καλωσόρισμα στο νέο τους ξεκίνημα.

Τέλος θα ήθελα να υπογραμμίσω την ανάγκη για αρμονική συνεργασία μαθητών, εκπαιδευτικών και κηδεμόνων προκειμένου να αποφευχθούν δυσάρεστα γεγονότα σχολικού εκφοβισμού, ρατσισμού και κάθε μορφή βίας.

Ας είναι το σχολείο μία μεγάλη αγκαλιά – η επέκταση της μητρικής και πατρικής αγκαλιάς – για όλα τα παιδιά που θα τους προσφέρει την απαραίτητη ασφάλεια και σιγουριά προκειμένου να απολαύσουν το υπέροχο ταξίδι της μάθησης, της γνώσης και των εμπειριών.

Καλή σχολική χρονιά!                                                                                             
Γεώργιος Γκούμας                                      
 Πρόεδρος της κοινότητας Κόρφου Σολιγείας



Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΑΔΙΟ ΚΟΡΦΟΣ LIVE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΔΙΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΣΕΛΙΔΕΣ